Diner kaart
Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen diner samen te stellen. U kunt één diner samenstellen (geen keuze menu mogelijk). Keuze uit 2 voor-/hoofd en nagerechten.
Voorgerechten vis
- Carpaccio van gemarineerde kabeljauw, met gelatine van tomaatjes, een frisse cressonette sla met een piment vinaigrette
- Kerrie mosselen gestoofd met prei, wortel, afgemaakt met zeekraal
- Torentje van gemarineerde, gerookte zalm, gepocheerde heekhaas, afgemaakt met frisse sla en een crème van krab en balsamico
- Verse gamba’s gebakken in knoflookolie op een bedje van lintpasta en een sausje van limoen, pesto, gember en sjalot
- Sashimi van magere tonijn, Thai dressing en koriander
- Diverse variatie van verschillende vissoorten
- Gamba’s al ajillo (grote garnalen in knoflookolie met chili pepers)
- Tartaar van Schotse zalmfilet met een sausje van bieslook en limoen
Voorgerechten vlees
- Tranches van joden haas met basilicumpesto en Parmezaanse kaas
- Pollo tonato, gebraden kipfilet liggend op een romige tonijnmayonaise, zongedroogde tomaatjes, bieslook en kappertjes
- Asperges, Ganda ham, infusie van koningskruid
- Diverse variatie van verschillende vleessoorten
- Waaier van eendenborst filet met een mango chutney
- Gemarineerde rundercarpaccio afgewerkt met oude kaas snippers, verse basilicum en een dressing van bieslook en limoen
Voorgerechten vegetarisch
- Vegetarische trio: Huisgemaakte kroketjes van kaas, gemarineerde en gevulde champignons en soep van gepofte trostomaten
- Salade Caprese: Buffel mozzarella met tomaat en basilicum besprenkelt met olijf olie
Soepen
- Gepofte paprika soep
- Verse tomatensoep met gefrituurde basilicum, parmaham en room
- Broccoli/courgette soep bereid met monchou kaas en afgemaakt met pijnboom pitjes
- Asperge soep (seizoen)
- Ambachtelijke bouiabaisse (rijk gevulde vissoep)
- Pompoensoep met uitgebakken eendenborst filet
Alle voorgerechten worden begeleid door mandjes met stokbrood, kruidenboter en tapenade.
Hoofdgerechten vis
- Kabeljauw filet gegratineerd met een groene kruiden korst en een saus van kerstomaatjes
- Spies van gepelde gamba’s met een champagne saus en muskaat druifjes
- Gebakken zeewolffilet met een tomaten Hollandaise saus
- Duo van witvis en zalmfilet met een saus van saffraan en rivierkreeftjes
- Rijkelijk gevuld vispotje afgemaakt met heerlijke kreeftensaus
- Gestoomde zalmmoot met pasta, basilicum, citroen in witte wijn saus
- Slibtongetjes in roomboter gebakken met citroen
- Langzaam gegaarde rode poon met tomatenrisotto, courgette en bosui
- Op de huidgebakken roodbaasfilet met een romige tomaat-basilicum saus
Hoofdgerechten vlees
- Medaillons van runderhaas met sjalotjes, rozemarijn in rode wijn saus
- Langzaam gegaarde kalfssukade met een saus van seizoenspepers en cognac
- Kalfsoester met een blanke saus van zomer truffel en oesterzwammen
- Gevulde parenhoenfilet met een saus van roze pepers
- Tamme eendenborst filet geserveerd met sinaasappeljus en steranijs
- Gebraden lamsrack met saus van tijm en pijnboompitjes
- Gegrilde varkensoester met een shitaken jus
- Gebakken rundertournedos met truffeljus op een bedje van seizoen groenten (+ €. 4,50 p.p.)
- Medaillons van varkenshaas met een romige saus van champignons en cognac
Hoofdgerechten vegetarisch
- Gevulde cannelloni met een frisse salade van appel, paprika en groene asperges met een huis vinaigrette.
- Knoflook wrap gevuld met diverse groenten, salade, quacamole en chili saus
- Vegetarische lasagne gevuld met mediterrane groenten, portobello champignons en gorgonzola
Alle hoofgerechten worden geserveerd met gekruide aardappeltjes in de schil en verse groentegarnituren.
Nagerechten
- Lasagne van chocolade, mojito aardbeien, munt en stroop
- Lopend chocolade taartje met verse aardbeien en vanille ijs
- Parfait van kaneel met een frambozen coulis
- Belgische chocolade mousse met een karamel saus
- Tiramisu met aardbeien en rabarber
- Crème brûlée van vanille geserveerd met vanille ijs
- Dome blanch, de dame blanch op z’n kop. Crunch van chocolade en amandelen
- Kaasbordje met 4 verschillende soorten kaas, notenbrood en gember blokjes
- Verrassende dessert plate met de beste en lekkerste toetjes (creatie v/d kok)
- Bitterzoete chocolade gebak afgewerkt met chocolade bolletjes
- Glaasje kirsch met kersen en chocolade mousse
- Aardbeien roman off met bolletje vanille ijs
- Een proeverij van chocolade
- Taartje van pure chocolade en chocolade mousse
- Bretonse koek met een citroenmousse en gebrand met eiwitschuim
- Bavarois van hazelnoot met gebrande hazelnootje
- Prijs 2 gangen (voor-/ hoofdgerecht) €. 29,00 p.p.
- Prijs 2 gangen (hoofd-/nagerecht) €. 25,00 p.p.
- Prijs 3 gangen (voor-/hoofd-/ nagerecht) €. 36,50 p.p.
- Prijs 4 gangen (voor-/ soep-/ hoofd-/ nagerecht) €. 42.50 p.p.