Buffet Picasso
Vispalet
- Terrine van gerookte zalm en heilbot met een dille-mosterd saus
- Bonbon van krabsalade en makreel, geserveerd met een saus gemaakt van citroen grappa.
- Gepocheerde zalm in combinatie met beekforel en afgemaakt met Hollandse garnalen
- Salade van tonijn met kappertjes en frisse dressing
- Salade van rivierkreeftjes en een schijfje limoen
- Verse Hollandse haring met gesnipperde ui
Vleespalet
- Salade van beenham met peer, paprika en wortel
- Gerookte kalkoen met salade van munt
- Salade van dungesneden kalfsvlees met kerriemayonaise
- Griekse komkommersalade met pittige varkensfricandeau
- Salade van spekjes, boontjes en artisjokbodems
- Kleurenpallet met rosbief, Serano ham, gerookte kip, en peperpaté afgemaakt door rood fruit
Toevoegingen
- Aardappelsalade met krullen van gebakken spek
- Rundvleesschotel met appel en augurk
- Diverse salades met garnituur van komkommer, tomaat, paprika, ei, taugé en olijven
- Remouladesaus, ravigot saus en dragonsaus
- Diverse broodsoorten en kruidenboter
Warme composities
- Canadese warme achterham met een jus van paddenstoelen en lente uitjes
- Ossenhaasreepjes met een ketjapsaus
- Gepocheerde zeewolfhaasjes in champagne saus
- Verse gamba’s met knoflook olie
- Gegratineerde aardappelschotel, rijst en noedels
Prijs: €. 34,50 p.p.