Buffet Degas
Koude gerechten
- Carpaccio van weiderund afgemaakt met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en pestodressing
- Pittige meloensalade van watermeloen, Galia meloen en honingmeloen geserveerd met munt
- Tonijnsalade met variatie van bosui, kappertjes, paprika en zongedroogde tomaatjes
- Salade van zoetzure wortel, komkommer en gerookte kalkoenborst
- Ardenne ham met aceto witlof afgemaakt met mandarijntjes
Warme gerechten
- Pikante gehaktballetjes met een pittige tomaten chutney
- Gemarineerde saté van kip met pindasaus
- Runderschotel stroganoff
- Varkenshaas medaillons geserveerd met groene pepersaus
Bijgerechten
- Aardappelen in een jasje van tijm en rozemarijn uit de oven
- Gemarineerde noedels
Dit wordt begeleidt door aardappelsalade, vleessalade, oven verse broodsoorten met kruidenboter en pesto tapenade.
Prijs: €. 22,50 p.p.